Uutiset / 10.03.2017

Uravalmennus alkoi, mutta ehdit vielä mukaan

Journalistiliiton palvelupäällikkö Simon Huldén ja UP Partnersin valmentaja Susan Calonius avasivat uravalmennuksen aloituswebinaarin ke 8.3. Kuva:
Journalistiliiton uravalmennus alkoi keskiviikkona 8. maaliskuuta aloituswebinaarilla, jossa kerrottiin valmennuksen tavoitteista ja verkkokurssien teemoista (Työnhaku, Ura ja osaaminen, Hyvinvointi). Live-keskustelussa kyseltiin muun muassa, sopiiko valmennus freelancereille. Kyllä sopii, kuten kaikille muillekin liiton jäsenille! Ehdit edelleen mukaan, vaikka et olisi osallistunut webinaariin. Webinaari kärsi katkeilevasta äänestä, joten tiivistimme sen keskeiset kohdat uudeksi orientaatiovideoksi, jonka voit katsoa osallistuessasi jollekin verkkokurssille osoitteessa https://www.urapalvelut.fi/journalistiliitto/. Tarvitset ilmoittautuessasi jäsennumeron, joka löytyy pressikortistasi. Huomaathan, että ilmoittautumisesi käsittelyssä voi olla pieni viive. Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, milloin voit aloittaa kurssin. Orientaatiovideo löytyy verkkokurssien yhteydestä. Tässä vielä maistiaisiksi valmennuksesta video, joka opastaa myyvän "hissipuheen" laatimiseen: https://vimeo.com/198465040/9f3f6b1bcd Lue lisää uravalmennuksesta.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.