Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Uravalmennusta kaikille 8.3. alkaen

Journalistiliiton tarjoama uusi valmennuskokonaisuus sopii niin työhakijoille kuin urallaan menestyville ja uusia huippuja tavoitteleville jäsenille. Asetu koneen ääreen keskiviikkona 8.3. klo 17 ja osallistu tunnin mittaiseen webinaariin, jossa esitellään kevään kolme videovalmennuskokonaisuutta. Voit osallistua vain yhteen videovalmennukseen tai valita kaikki kolme.

Kukin videokurssi kestää kuukauden, jonka kuluessa uutta materiaalia ja siihen liittyviä harjoituksia julkaistaan viikon välein. Kun olet suorittanut vähintään yhden kokonaisen videokurssin, pääset osallistumaan arvontaan, jossa on jaossa henkilökohtaista puhelinvalmennusta.

Kurssit ovat julkaisemisen jälkeen tarjolla verkossa 24/7, eli voit osallistua silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittaudu webinaariin ja valmennuksiin osoitteessa https://www.urapalvelut.fi/journalistiliitto. Sivulta löytyy lisätietoa valmennuksesta. Tarvitset ilmoittautumiseen jäsennumerosi, joka löytyy pressikortista.

Viime vuoden rekisterit on nollattu, ja kaikkien tämän vuoden valmennukseen osallistuvien täytyy ilmoittautua yllä olevalle sivulle – siis myös siinä tapauksessa, että rekisteröidyit palveluun jo viime vuoden puolella.

Palvelu on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Myös jäsenmaksujen täytyy olla ajan tasalla. Ilmoittaudu valmennukseen vasta sen jälkeen, kun olet maksanut mahdolliset rästimaksusi. Maksujen täytyy näkyä liiton tilillä viimeistään 1.3.

Videokurssit pähkinänkuoressa:

1) Työnhaku

Kirkasta brändisi! Tiivistä osaamisesi napakkaan puheeseen, laadi hyvä työhakemus ja opi hyödyntämään LinkedIniä.

2) Ura ja osaaminen

Ryhdy uranavigoijaksi ja kirjoita oma tarinasi. Omien onnistumistesi kautta opit tunnistamaan osaamistasi paremmin ja löytämään uudet askeleet urallesi.

3) Hyvinvointi

Mikä tuo elämääsi ja työhösi onnellisuutta? Miten voit lisätä hyvinvointia arkeesi? Kurssilla opetellaan myönteistä ajattelua ja voimavarojen säännöstelyä.

Jos et ehdi mukaan kevään valmennukseen, sama kokonaisuus on tarjolla taas ensi syksynä 13.9.–10.10. Myös syksyllä arvotaan 65 uutta paikkaa henkilökohtaiseen puhelinvalmennukseen.

Lisätiedot: koulutuspäällikkö Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi