Uutiset / 16.05.2023

Vastaa järjestökuvatutkimukseen: Mitä mieltä olet liiton toiminnasta?

Graafinen kuva: Kysymysmerkkejä puhekuplassa. Grafisk bild: Frågetecken i en pratbubbla.
Nyt on erinomainen mahdollisuus kertoa, miten Journalistiliitto on onnistunut tehtävissään ja jäsenten etujen ajamisessa. Näitä asioita kartoitetaan alkaneessa liiton järjestökuvatutkimuksessa, joka on avoinna seuraavat viikot. ”Järjestökuvatutkimukseen on tärkeää vastata. Näin saamme jäsentemme näkemyksiä Journalistiliitosta sekä siitä, mihin suuntaan liittoa tulisi kehittää”, sanoo liiton palvelujohtaja Simon Huldén. Kysely lähetetään tiistaina 16.5. jäsenille sähköpostiin. Viimeinen vastauspäivä on 30.5. Liitto toteuttaa tutkimuksen yhteistyökumppanin, Iro Research Oy:n kanssa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme 300 euron arvoista matkalahjakorttia. Edellinen järjestökuvatutkimus on tehty 2021. Tuon tutkimuksen tuloksista voi lukea täällä.   Lisätietoja tutkimuksesta: palvelujohtaja Simon Huldén, puhelin 040 719 3328

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.