Uutiset / 10.11.2017

Uravalmennusta tarjolla – ilmoittaudu ma 13.11. alk. klo 9

Tarjosimme tänä vuonna liki sadalle jäsenelle video- ja puhelinvalmennuspaketin. Henkilökohtaisia puhelinvalmennuspaikkoja jäi yli, eli 43 jäsenellä on vielä mahdollisuus sparrata urasuunnitelmiaan kokeneen valmentajan kanssa lähiviikkojen aikana. Maksuton valmennus on tarkoitettu sinulle, jäsenemme, joka et vielä ole saanut henkilökohtaista valmennusta. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä maanantaina 13.11. klo 9 alkaen tällä sivulla. Käy sivulla ja luo tunnukset jo etukäteen, niin pääset varaamaan ensimmäisen valmennusaikasi heti, kun paikat aukeavat. Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä, nina.porra@journalistiliitto.fi

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.