Uutiset / 09.12.2016

Uravalmennus jatkuu uudella konseptilla 2017

Journalistiliiton uutena jäsenpalveluna tarjoama uravalmennus herätti suurta kiinnostusta vuonna 2016. Kaikki tarjolla olleet 150 valmennuspaikkaa varattiin nopeasti, ja rannalle jäi paljon pettyneitä. Palautteen perustella 94 prosenttia valmennetuista piti palvelua tärkeänä tai erittäin tärkeänä. Yleisarvosana kurssille oli keskimäärin 4,3 (maksimiarvosana oli 5).

Palvelu jatkuu vuonna 2017. Sitä myös kehitetään.

Journalistiliiton koulutusasiamies Nina Porra kertoi valtuuston kokouksessa 9. joulukuuta, että jatkossa kaikilla liiton jäsenillä on mahdollisuus osallistua kuukauden mittaisiin videovalmennuksiin.

Lisäksi osalle jäsenistä on tarjolla henkilökohtaisia puhelinvalmennuksia. Niitä ei enää jaeta ilmoittautumisjärjestyksessä kuten valmennuspaikat jaettiin vuonna 2016, vaan puhelinvalmennuspaikat arvotaan videovalmennuksen suorittaneiden kesken.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.