Uutiset / 24.06.2019

Työsuojelukoulutusta elokuva- ja tv-tuotantoalalle

Työturvallisuuskeskus järjestää alkusyksyllä elokuva- ja tv-tuotantoalalle suunnatun työsuojelukoulutuksen. Koulutus toteutetaan webinaareina ja sisältää myös ennakkotehtäviä. Se on osa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä elokuva- ja tv-tuotannonalojen työsuojeluhanketta. Kurssi soveltuu elokuva- ja tv-tuotantoalan työnantajille, työntekijöille sekä työsuojeluhenkilöstölle. Webinaarit järjestetään 17.9., 18.9., 1.10. ja 2.10. Niihin voi ilmoittautua tästä. Koulutusten aiheet: Turvallinen ja terveellinen yhteinen työpaikka elokuva- ja tv-tuotantoalalla Turvallinen terveellinen työ ja työympäristö elokuva- ja tv-tuotantoaloilla Työsuojelun yhteistoiminta ja työterveyshuolto elokuva- ja tv-tuotantoaloilla Työhyvinvointi elokuva- ja tv-tuotantoaloilla Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo Kouluttajat: Päivi Rauramo, asiantuntija, Työturvallisuuskeskus Aki Eriksson, lakimies, yksikön päällikkö, Etelä-Suomen Aluehallintovirasto Mira Seppänen, työturvallisuusasiantuntija Marika Väisänen, työehtoasiantuntija, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Siru Saarinen, työterveyspsykologi, Pihlajalinna

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.