Uutiset / 03.11.2016

Tuettuja hyvinvointi- ja perhelomia tarjolla

Suomen Journalistiliitolle on varattu ensi vuoden huhti- ja heinäkuulle hyvinvointi- ja perhelomia, jotka järjestetään yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n (MTLH) kanssa RAY:n tuella. Tuki on tarkoitettu niin toimittajille, valokuvaajille kuin muillekin jäsenryhmillemme.

Vuonna 2017 on tarjolla seuraavia lomia:

Hyvinvointiloma

Suomen Latu Kiilopää, Saariselkä

18.04.2017–23.04.2017

Meidän perheen loma

Tanhuvaaran  Urheiluopisto, Savonlinna

09.07.2017–14.07.2017

Lomatuki myönnetään taloudellisten, terveydellisten tai sosiaalisten syiden perusteella. Tukea haetaan MTLH:n kautta. Loman omavastuuosuus on aikuiselta 20 €/vrk. Alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuosuutta. Haun määräaika on 3 kuukautta ennen loman alkua.

Liitteenä MTHL:n hakuohjeet. Tarkemmat tiedot, hakuohjeet ja sähköinen hakemus löytyvät MTLH:n sivuilta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.