Uutiset / 13.08.2014

Tiedottaja Kilpeläinen aloitti työnsä

Liiton hallitus valitsi Kilpeläisen liiton tiedottajaksi kesäkuussa 66 hakijan joukosta.

- Aloitan työn erittäin optimistisin mielin, sanoo uusi tiedottaja. Työkenttä on haastava, mutta sellainen, että siitä on mahdollista selvitä.

Kilpeläisellä on monipuolinen kokemus erilaisista viestintätehtävistä yritysten, järjestöjen ja tapahtumatiedotuksen parissa. Lisäksi hän on avustanut freelancerina noin 50 lehteä, radiokanavaa ja tv-tuotantoa. Hän on myös avustanut Journalisti-Journalisten-lehteä ja toiminut lehden toimittajan ja toimitussihteerin sijaisena. Journalistiliiton työkenttää kilpeläinen tuntee hyvin.

Ensi töikseen uusi tiedottaja avasi liitolle Twitter-tilin. Laita @Journ_liitto seurantaan!


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.