Uutiset / 12.12.2014

Tässä on SJL:n uusi hallitus

Hallituksen eli liiton puheenjohtajaksi valittiin Hanne Aho.

Uuden hallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja on Pike Epstein (RTTL) ja toinen varapuheenjohtaja Heikki Jokinen (SFJ).

Hallituksen jäseniksi valittiin Jussi Ahlroth (HSY), Soila Saroniemi (HSY), Kirsi Mattila (RTTL), Sari Korpela-Välisaari (RTTL), Jyrki Saarikoski (RTTL), Sari Sainio (PJY), Marko Laitala (SAL), Päivi Alasuutari (PSSY), Lotta Lappinen (KPSY) ja Eija Anttila (KYSY).

Uuden valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Tapio Räihä (RTTL), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Tuike Alitalo (TSY) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Kimmo Mäkilä (HSY).


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.