Uutiset / 26.11.2014

Sini Siikströmistä SJL:n määräaikainen työehtoasiamies

Journalistiliiton hallitus on valinnut liiton määräaikaiseksi työehtoasiamieheksi oikeustieteen ylioppilaan Sini Siikströmin, 24. Hänen työsuhteensa kestää tammikuun 2015 alusta toukokuun loppuun.

Siikström toimii muihin tehtäviin tilapäisesti siirtyvän Tytti Oraksen sijaisena. Oras on palkattomalla vapaalla joulukuun alusta toukokuun loppuun.

Oraksen oli tarkoitus jäädä vuorotteluvapaalle, mutta hän siirtyi lopulta palkattomalle vapaalle, jonka aikana hän toimii Kevan henkilöstöpäällikkönä. Tämän jälkeen Oras palaa liittoon mukanaan lisätietoa eläke- ja HR-asioista.

Sini Siikström on erikoistunut opinnoissaan työoikeuteen, valmistuu vuodenvaihteeseen mennessä ja on tällä hetkellä töissä Suomen lähi- ja perushoitajaliitossa SuPerissa. Viime kesänä Siikström työskenteli SAK-STTK-Akavan Kesäduunari-infossa.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.