Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Pikkarainen jatkaa PSSY:n johdossa

Pohjois-Suomen Sanomalehtimiesyhdistys (PSSY) on valinnut puheenjohtajakseen Aleksanteri Pikkaraisen. Pikkarainen työskentelee Koillissanomissa Kuusamossa. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan ja Pikkaraisella alkamassa on kolmas vuosi.

Muut hallitukseen valitut ovat Risto Pikkupeura, Arja Mikkola, Anna Kilponen, Alpo Merilä, Mirja Rintala, Jorma Kilpeläinen, Tapio Rantamartti sekä Pirkko Wilén.

Yhdistys piti 95-vuotisjuhlakokouksen ja seminaarin Oulussa. Tervehdyksen seminaariin lähetti pääministeri Juha Sipilä (kesk.)

Seminaarissa oli puhumassa myös Suomen Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho. Puheenvuorossaan Aho korosti media-alan myönteisiä merkkejä. Useat isot mediayhtiöt ovat kääntäneet pitkään tappiolla olleet tuloksensa voitollisiksi. Media-alan syöksy näyttää tasoittuneen ainakin hieman.

Pohjois-Suomen Sanomalehtimiesyhdistys on Suomen Journalistiliiton vanhojen Oulun ja Lapin läänien jäsenyhdistys. PSSY:ssä on noin 500 jäsentä ja Journalistiliitossa noin 14 000.