Uutiset / 29.05.2010

Pätkätyöläisiä etsitään tutkimushaastatteluun

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua tärkeään tutkimukseen, jolla pyritään selvittämään pätkätyöläisten sosiaaliturvan käyttökokemuksia sekä sitä, miten kyseiset kokemukset vaikuttavat yksilöön. Tutkimus on osa TJS Opintokeskuksen ja STTK:n hanketta "Unelmia uudesta työstä", jonka tavoite on tukea epävarmassa työelämässä työskenteleviä ja parantaa heidän työolojaan ja työehtojaan. Projektia vetää TJS Opintokeskuksen kehittämisasiantuntija Sikke Leinikki.

Tutkimus toteutetaan ryhmähaastatteluna (5-7 hlö/ryhmä) kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla Helsingissä TJS Opintokeskuksen tiloissa Ratamestarinkadulla. Matkakulut korvataan. Tarjolla on pientä välipalaa ja haastattelu kestää noin kaksi tuntia. Keskustelu nauhoitetaan ja voit esiintyä siinä muutetulla nimellä. Tilanteesta pyritään luomaan vapaan rento ja keskustelunomainen, joten sinun ei tarvitse valmistautua siihen erityisesti etukäteen, eikä tietää aiheesta enemmän kuin omien kokemustesi verran.

Haastateltujen henkilöllisyys ei tule esiin tutkimuksessa, vaan tunnistamiseen johtavat seikat muutetaan tutkimusraportissa ja muissa julkaisuissa. Toivomme sinun suhtautuvan myönteisesti tähän tutkimuspyyntöön, sillä juuri sinun kokemuksiasi tarvitaan. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin voimme sopia tarkemmin haastattelusta.

Kunnioittavasti,

Verna Vaherjoki, projektitutkija

verna.vaherjoki@uta.fi

Puh. 050 430 2003


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.