Uutiset / 24.08.2016

Opi tekemään laatua älypuhelimellasi

Montgomeryn oppeihin luotetaan esimerkiksi New York Timesissa, CNN:llä ja Reutersilla sekä lukuisissa alan oppilaitoksissa ympäri maailmaa.

Maksuton englanninkielinen koulutus on tarkoitettu liiton jäsenille. Ilmoittaudu osoitteessa http://tapahtumat.journalistiliitto.fi.pwire.fi/tapahtumat/mobiilikurssi-8.9/

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa. Tilaisuuden aluksi klo 17 on tarjolla kahvia ja pientä suolaista. Johdatusta illan teemaan: Filming video interviews - Framing tips: https://vimeo.com/115805849

Lisätietoja saat koulutusasiamieheltä: Nina.Porra@journalistiliitto.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.