Uutiset / 12.06.2015

Myös MTV:n alihankkijalla alkavat yt-neuvottelut

MTV:n alihankkijayritys Director's Cut Staff Oy (DC) aloittaa ensi viikolla yt-neuvottelut, joiden piirissä on yhdeksän henkilöä. Vähennystarve on noin puolet tästä.

MTV:n uutisiin ja urheiluun tuotantotekniikkaa tekevän DC:n työntekijät olivat aiemmin MTV:n palkkalistoilla, kunnes MTV ulkoisti tehtäviään. Neuvottelut koskevat muun muassa päätetarkkailutyön tekijöitä, joiden tarve MTV:llä on vähentynyt. MTV aikoo myös lopettaa DC:ltä tilattavan Tutkiva45-editointivuoron ja vähentää overdrive-käyttömestarivuoroja.

PÄIVITETTY 26.6.: Lisätty ajankohtainen arvio vähennystarpeesta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.