Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

MTV ei valita urheilutoimittajan korvauksista

MTV ei ole jättänyt korkeimmalle oikeudelle valitusta syksyllä 2013 irtisanotun toimittajansa korvauksista. Hovioikeuden huhtikuun alussa antama tuomio on näin ollen lainvoimainen.

MTV Sisällöt Oy ei ole jättänyt korkeimmalle oikeudelle valituslupahakemusta ja valitusta syksyllä 2013 irtisanotun toimittajansa korvauksista. Hovioikeuden huhtikuun alussa antama tuomio on näin ollen lainvoimainen.

Hovioikeuden tuomion mukaan MTV:llä ei ollut perustetta urheilu-uutistensa toimittajan irtisanomiseen. MTV määrättiin maksamaan irtisanotulle 50 000 euron korvaus sekä lisäksi Journalistiliiton 38 000 euron oikeuskulut ja omat oikeudenkäyntikulunsa.

Toimittaja työskenteli lokakuuhun 2013 saakka MTV Sisällöt Oy:llä vakinaisessa työsuhteessa. Hänet irtisanottiin taloudellisiin, tuotannollisiin ja toiminnan uudelleenjärjestelyä koskeviin syihin vedoten. MTV siirtyi tilaamaan urheilu-uutisten ja urheilun erikoislähetysten toimittajantyöt kokonaisuudessaan alihankintana.

“Irtisanotun tilalle tuli henkilöitä samoihin tiloihin tekemään samoja töitä, mutta vain yrittäjäasemassa. Työn tarve ei vähentynyt. Mikä tärkeintä, järjestely ei ollut pysyvä”, Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen totesi huhtikuussa.