Uutiset / 13.04.2017

Mediakunnan 1. sääntömääräinen kokous 5.5.

Mediakunnan jäsenet käyttävät päätösvaltaansa ja kokoontuvat ensimmäiseen sääntömääräiseen osuuskunnan kokoukseen perjantaina 5. toukokuuta 2017 Helsingissä. Kevätpäivän aluksi tutustumme osuustoimintaan sekä rakennamme Mediakunnalle liiketoimintasuunnitelman ammattitaitoisen kouluttajan avustuksella. Osuuskunnan kokouksessa valitsemme Mediakunnalle muun muassa uuden osuuskunnan etua valvovan hallituksen. Tapahtuma on tarkoitettu vain Mediakunnan jäsenille. Aika: perjantai 5.5.2017 kello 14.30 – Paikka: HUONE Tapahtumahotelli, Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki 14.30 – Kahvi ja tutustuminen 15.00– 15.30 Osuustoiminnan ABC: Ulla Leppänen, Osuustoimintakeskus 15.30– 17.00 Mediakunnan liiketoimintasuunnitelman luominen 17.00 – 19.00 Osuuskunnan kokous 19.00 –  Illallinen ja saunailta Päivän tarkempi ohjelma, kutsu ja kokouksen esityslista on lähetetty kaikille osuuskunnan jäsenille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen (vain Mediakunnan jäsenille)

Pyydämme jäseniämme ilmoittautumaan tarjoilujen mitoittamiseksi perjantaihin 21.4.2017 kello 16.00 mennessä tämän lomakkeen avulla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta kokoukseen osallistuvien matkat ja majoitus korvataan yli 20 euron osalta 130 euroon saakka kuitteja vastaan. Taksikuluja ei korvata, eikä päivärahoja makseta. Saat ohjeet kulukorvausten hakemiseen kokouksen yhteydessä.   TIEDOTTEEN LÄHDE: Mediakunta.fi

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.