Uutiset / 23.01.2024

Maksatko jäsenmaksusi itse? Laskut lähetetty 23.1.

Journalistiliiton toimisto on lähettänyt tämän vuoden 2024 jäsenmaksulaskut itse jäsenmaksunsa maksaville tiistaina 23. tammikuuta.

Laskut saapuvat jäsenen itse valitsemalla tavalla joko postilaatikkoon, OmaPosti-palveluun tai pankkiin e-laskuna. Huomioithan, että laskujen viitenumero vaihtuu.

Vuodenvaihteen jälkeen jäsenmaksu on maksettava seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä. Jäsenmaksu oli aikaisemmin maksettava kunkin jäsenyyskuukauden loppuun mennessä. Tämä ohjeistus hankaloitti monen itse maksavan maksun arvioimista.

Muutos helpottaa monen itse maksavan jäsenmaksun suorittamista ja on linjassa liiton tavoitteiden kanssa jäsenmaksutapojen helpottamisesta.

Liiton jäsenmaksuista voit lukea täältä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.