Uutiset / 23.01.2024

Maksatko jäsenmaksusi itse? Laskut lähetetty 23.1.

Journalistiliiton toimisto on lähettänyt tämän vuoden 2024 jäsenmaksulaskut itse jäsenmaksunsa maksaville tiistaina 23. tammikuuta.

Laskut saapuvat jäsenen itse valitsemalla tavalla joko postilaatikkoon, OmaPosti-palveluun tai pankkiin e-laskuna. Huomioithan, että laskujen viitenumero vaihtuu.

Vuodenvaihteen jälkeen jäsenmaksu on maksettava seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä. Jäsenmaksu oli aikaisemmin maksettava kunkin jäsenyyskuukauden loppuun mennessä. Tämä ohjeistus hankaloitti monen itse maksavan maksun arvioimista.

Muutos helpottaa monen itse maksavan jäsenmaksun suorittamista ja on linjassa liiton tavoitteiden kanssa jäsenmaksutapojen helpottamisesta.

Liiton jäsenmaksuista voit lukea täältä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.