Uutiset / 23.03.2017

Lomasuunnitelmat vaiheessa? Majoitu edullisesti Saariselällä!

Kuvassa Journalistiliiton lomatalot Saariselällä. Etualalla kolmen huoneiston Uutistunturi, ja taustalla edullisemman, majatalotyyppisen Tunturimajan pääty. Kuva:
Talvinen Saariselkä tunnetaan hyvistä hiihtoladuistaan ja laskettelurinteestään, mutta tekemistä riittää myös muina vuodenaikoina. Lumettomaan aikaan voit muun muassa ihastella keskiyön aurinkoa tai Lapin ruskaa, vaellella Urho Kekkosen kansallispuistossa, laskea koskea tai huuhtoa kultaa. Majoitus järjestyy edullisesti Journalistiliiton lomataloissa, joissa on vielä hyvin tilaa huhtikuun lopusta alkaen. Perehdy täällä.
Lomasuunnitelmia tehdessä kannattaa muistaa myös Vierumäen laaja harrastustarjonta. Vierumäellä sijaitsevaan lomataloomme otetaan kesän ja syksyn lomaviikkovarauksia vastaan 5.4. asti. Siitä lisää täällä, ja varaukset tällä lomakkeella. Myös monilla Journalistiliiton jäsenyhdistyksillä on omia lomamökkejä. Osa niistä on varattu yhdistyksen jäsenten käyttöön, kun taas joissakin voivat majoittua kaikki Journalistiliiton jäsenet. Journalisti-lehti kertoi yhdistysten mökkitarjonnasta kesäkuussa 2016.

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.