Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Kuvassa Journalistiliiton lomatalot Saariselällä. Etualalla kolmen huoneiston Uutistunturi, ja taustalla edullisemman, majatalotyyppisen Tunturimajan pääty.

Lomasuunnitelmat vaiheessa? Majoitu edullisesti Saariselällä!

Talvinen Saariselkä tunnetaan hyvistä hiihtoladuistaan ja laskettelurinteestään, mutta tekemistä riittää myös muina vuodenaikoina. Lumettomaan aikaan voit muun muassa ihastella keskiyön aurinkoa tai Lapin ruskaa, vaellella Urho Kekkosen kansallispuistossa, laskea koskea tai huuhtoa kultaa. Majoitus järjestyy edullisesti Journalistiliiton lomataloissa, joissa on vielä hyvin tilaa huhtikuun lopusta alkaen. Perehdy täällä.

Lomasuunnitelmia tehdessä kannattaa muistaa myös Vierumäen laaja harrastustarjonta. Vierumäellä sijaitsevaan lomataloomme otetaan kesän ja syksyn lomaviikkovarauksia vastaan 5.4. asti. Siitä lisää täällä, ja varaukset tällä lomakkeella.

Myös monilla Journalistiliiton jäsenyhdistyksillä on omia lomamökkejä. Osa niistä on varattu yhdistyksen jäsenten käyttöön, kun taas joissakin voivat majoittua kaikki Journalistiliiton jäsenet. Journalisti-lehti kertoi yhdistysten mökkitarjonnasta kesäkuussa 2016.