Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Liitto kysyy freelancer-jäseniltään koronan vaikutuksista

Journalistiliitto on käynnistänyt kyselyn, joka selvittää miten koronakriisi on vaikuttanut freelancer-jäsenten työhön ja toimeentuloon. Kyselyn sisältävät sähköpostit on lähetetty freelancer-jäsenille keskiviikkona 22.4.

Toukokuun alkuun asti auki olevan kyselyn avulla selvitetään myös sitä, miten erilaiset yrittäjille suunnatut tukitoimet ovat toimineet freelancerien kohdalla. Vastaaminen on tärkeää, näin liitto saa kattavan kuvan kriisin seurauksista.

Vastaukset ovat nyt erityisen tärkeitä siksi, että vain niiden avulla saadaan kokonaiskuvan jota kukaan muu ei selvitä. Kokonaiskuvan avulla liitto voi viestiä päätöksentekijöille siitä, miten esimerkiksi freelancereita voidaan tukea tai miten siinä on tällä hetkellä onnistuttu.

Kyselyn tulokset annetaan myös Journalisti-lehden käyttöön. Lehti käyttää kyselyllä kerättyjä tietoja koronakriisiä käsittelevässä jutussa. Lehden jutuissa ei paljasteta kenenkään vastaajan henkilöllisyyttä.