Uutiset / 28.07.2020

Aloitteet liiton valtuustoon vielä elokuun aikana

Liiton syyskuussa pidettävään kevätvaltuustoon voi jättää aloitteita vielä elokuun aikana. Sääntöjen mukainen aloiteaika päättyy 28.8.2020. Aloitteita valtuustolle voivat tehdä valtuuston jäsenet, jäsenyhdistykset ja osastot. Valtuuston kevätkokous pidetään  maanantaina 28.9. ja tiistaina 29.9.2020 Clarion Hotel Helsingissä. Kokous on siirretty keväästä syksylle koronaviruspandemian vuoksi. Valtuuston kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Aloitteet lähetetään osoitteeseen kira.narhi (at) journalistiliitto.fi. Myöhästyneitä aloitteita ei oteta huomioon.

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.