Uusimmat

Lehtikuvaajien Kopiosto-apurahat haettavina

Jokesin Lehtikuvaajarahasto julkistaa haettavaksi apurahat lehtikuvaajille valokuvaproduktioiden tekemiseen sekä läheisesti lehtikuvausta sivuaviin opintoihin ja tutkimuksiin. Apurahaa hakevan valokuvaajan Kopiosto-valtakirjan tulee olla luovutettu Suomen Journalistiliitolle tai hakijan oikeus Kopiosto-apurahaan on muuten hakemuksessa perusteltava ammatillisella toiminnalla.

 

Hakemuksessa on kerrottava apurahan käyttötarkoitus ja hankkeen kustannusarvio. Liitä työnäytteitä hakemuksesi tueksi ja /tai linkki porfolioosi. Apurahoja ei myönnetä jo käynnissä oleviin koulutuksiin tai matkoihin, jo toteutuneisiin hankkeisiin, perusopintoihin, työmatkoihin tai yksinomaan virkistystarkoituksiin.

Apurahahakemus jätetään Jokesin apurahajärjestelmään osoitteessa https://www.aspicore-asp.net/jokes/

Postitse, sähköpostitse tai faksilla lähetettyjä hakemuksia ei oteta käsittelyyn, eikä liitteitä palauteta. Haku alkaa 16.6. ja päättyy 24.8.2014.  Hakemukseen kuuluva sitoumus tulostetaan järjestelmästä ja postitetaan allekirjoitettuna säätiön toimistolle. Sitoumuksen on oltava perillä 29. elokuuta mennessä.

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö JOKES

Siltasaarenkatu 16, 7.krs 00530 Helsinki

+358 50 551 3961

toimisto@jokes-saatio.fi

www.jokes-saatio.fi