Uutiset / 26.02.2010

Lehdistön Yltestä kysellään

Lehdistön työehtosopimuksesta kysely

Liitto pyytää yhdistysten ja osastojen näkemyksiä siitä, liittyykö lehdistön työehtosopimuksen ns. yleisen osan tes-määräyksiin (YLTE) erityisiä muutostarpeita. Näistä määräyksistä neuvotellaan tänä keväänä yhdessä graafisen teollisuuden eri ammattiryhmien ja Viestinnän Keskusliiton kanssa.

Asiaan liittyvä kysely on lähetetty yhdistyksille ja osastoille perjantaina 26.2. ja vastauksia odotetaan maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, petri.savolainen@journalistiliitto.fi.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.