Uutiset / 08.10.2020

Kysely freelancereille työterveyshuollon tarpeesta

Journalistiliitto selvittää kyselyllä, onko liiton freelancer-jäsenillä kiinnostusta ja tarvetta liiton neuvottelemalle vapaita markkinoita edullisemmalle työterveyshuollolle. Kysely on lähetetty freelancereille sähköpostilla keskiviikkona 7. lokakuuta. Kyselyyn vastaaminen on tärkeää, sillä Journalistiliitto ei ole aiemmin kartoittanut freelancereiden työterveyspalvelujen käyttöä ja tarvetta palveluille. Kyselyn taustalla on liiton valtuuston syyskuun lopulla hyväksymä aloite. Tavoitteena on saada kattava kuva freelancereiden tarpeesta työterveyshuollolle. Kysely on avoinna 25.10. asti.   Lisätietoja kyselystä: lakimies Hannu Hallamaa (hannu.hallamaa (at) journalistiliitto.fi).  

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.