Uutiset / 16.08.2017

Kulttuurialan yrittäjä, vastaa kyselyyn

Turun yliopistossa tehtävä tutkielma kartoittaa kulttuuri- ja käsityöaloilla, muussa kuin perinteisessä työsuhteessa toimivien itsensätyöllistäjien ja muiden yrittäjien hyvinvointia, työtyytyväisyyttä ja yrittäjyyteen suhtautumista sekä näihin vaikuttavia tekijöitä. Tutkielmaan liittyvän kyselyn vastauksia käytetään taloussosiologian oppiaineessa tehtävän pro gradu -tutkielman aineistona. Kyselyyn voit vastata täällä.
Vastauksia toivotaan päätoimisilta ja sivutoimisilta, kokoaikaisilta ja osa-aikaisilta toiminimiyrittäjiltä, osuuskunnissa toimivilta, apurahoilla työskenteleviltä, osakeyhtiöissä toimivilta yrittäjiltä, ammatinharjoittajilta, yksinyrittäjiltä ja freelancereilta. Voit vastata myös, vaikka olisit päätoimisesti esimerkiksi työsuhteinen, eläkeläinen tai opiskelija. Vastaa kysymyksiin nykyisen tilanteesi, tämänhetkisen ammattisi ja yrittäjyytesi pohjalta. Kyselyn lopuksi voit antaa palautetta tai esittää muita huomioita. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia ja se onnistuu tietokoneella tai mobiililaitteilla oheista linkkiä klikkaamalla. Kysymykset ja muut yhteydenotot osoitteeseen esmaah@utu.fi.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.