Uusimmat

Kulttuurialan yrittäjä, vastaa kyselyyn

Turun yliopistossa tehtävä tutkielma kartoittaa kulttuuri- ja käsityöaloilla, muussa kuin perinteisessä työsuhteessa toimivien itsensätyöllistäjien ja muiden yrittäjien hyvinvointia, työtyytyväisyyttä ja yrittäjyyteen suhtautumista sekä näihin vaikuttavia tekijöitä. Tutkielmaan liittyvän kyselyn vastauksia käytetään taloussosiologian oppiaineessa tehtävän pro gradu -tutkielman aineistona.

Kyselyyn voit vastata täällä.

Vastauksia toivotaan päätoimisilta ja sivutoimisilta, kokoaikaisilta ja osa-aikaisilta toiminimiyrittäjiltä, osuuskunnissa toimivilta, apurahoilla työskenteleviltä, osakeyhtiöissä toimivilta yrittäjiltä, ammatinharjoittajilta, yksinyrittäjiltä ja freelancereilta. Voit vastata myös, vaikka olisit päätoimisesti esimerkiksi työsuhteinen, eläkeläinen tai opiskelija. Vastaa kysymyksiin nykyisen tilanteesi, tämänhetkisen ammattisi ja yrittäjyytesi pohjalta. Kyselyn lopuksi voit antaa palautetta tai esittää muita huomioita.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia ja se onnistuu tietokoneella tai mobiililaitteilla oheista linkkiä klikkaamalla. Kysymykset ja muut yhteydenotot osoitteeseen esmaah@utu.fi.