Uutiset / 15.02.2023

Kuljetusalan lakko voi viivästyttää pressikortin toimituksia

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n keskiviikkona 15.2.2023 alkaneella lakolla on vaikutuksia kuljetus- ja terminaalitoimintoihin sekä kotimaan ja ulkomaan lähetyksiin. Lakko voi viivästyttää muovisen pressikortin toimituksia liiton jäsenille. Kuljetusliikkeet pyrkivät pitämään tuotannon käynnissä ja kuljettamaan kaikki tilatut lähetykset mahdollisuuksien mukaan myös työtaistelutoimien aikana. Valitettavasti viiveitä toimituksiin saattaa kuitenkin tulla. Pressikortin tilausohjeet löydät täältä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.