Uutiset / 03.07.2015

Journalistirock tulee taas – vielä ehtii mukaan bändikisaan!

Järjestäjän tiedote:

Palkinnot ovat tänäkin vuonna hulppeat: Voittaja pääsee päiväksi Sampsa Astalan SMF-studiolle äänittämään musiikkiaan. Tämän vuoden voittaja pääsee myös toiselle loistavalle keikalle soittamaan jopa tuhannelle ihmiselle Company Rockin finaaliin Helsingin Apolloon. Kaikki finalistit pääsevät Glorian isolle lavalle esiintymään sadoille ihmisille ja saavat keikastaan monikameratekniikalla kuvatun videotallenteen. Lisäksi tarjolla on viime vuoden tapaan arvokkaita laitepalkintoja, parhaat bileet ja muutenkin hyvä meininki. Toimi nyt!

Tarkemmat osallistumisohjeet löydät Journalistirockin Facebook-sivulta.

Tai jos olet kitaristi, voit osallistua tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävään Tilu&Lilu Kitarasankari 2015 -kisaan. Lisätiedot osoitteesta: tilulilu.com.

Tuomaristoa johtaa viime vuoden tapaan Katja Ståhl. Illan juontajat ilmoitetaan myöhemmin.

YouTubesta löytyy koosteet viime vuoden finaalista. Journalistirockia voi seurata myös Instagramissa ja Twitterissa hakusanalla journalistirock.

Journalistirock 9.10. Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä.


Kisan järjestää:
Soittakaa Paranoid ry

Lisätiedot: Manu Marttinen 
puh: 050-3103036

manu.marttinen@welho.com


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.