Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Ansiomerkin saivat Alpo Merilä, Veli-Pekka Leppänen, Anna Kähkönen, Päivi Alasuutari, Outi Salovaara ja Mari Rakkolainen. Pirkko Pike Epstein oli jakotilaisuuden aikaan matkoilla.

Journalistiliitto jakoi ansiomerkkejä

Journalistiliiton aktiiveja on palkittu ansiomerkein liiton valtuuston järjestäytymiskokouksen yhteydessä järjestetyllä valtuustoillallisella 12. joulukuuta.

Ansiomerkeillä palkittiin kaikkiaan seitsemän liiton aktiivista toimijaa.

Anna Kähkönen, Suomen freelance-journalistit SFJ

”Anna on tehnyt pitkän päivätyön freelancereiden aseman puolustamiseksi ja edistämiseksi. Hän on tehnyt sitä isolla sydämellä, asioihin perehtyen ja niistä innostuen, pelottomasti ja tarvittaessa raivokkaasti puolustaen, ketään pelkäämättä.”

Pirkko Epstein, RTTL

” Hän on tehnyt poikkeuksellisen pitkän ja monipuolisen järjestöuran Journalistiliitossa. Hänen osaamistaan ja neuvottelutaitojaan on tarvittu sekä liiton järjestötehtävissä että edunvalvonnan hoitamisessa.”

Veli-Pekka Leppänen, HSJ

“ Veli-Pekka Leppänen on ollut aktiivinen jäsen heti jäseneksi liittymisestään lähtien. Hallituksessa pidetty myös arvokas jäsen, sillä hänen tietämyksensä ja sivistyksensä on hyvin laaja.”

Outi Salovaara, ISSY

“ Lukuisten Journalistiliiton ja Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistyksen luottamustoimiensa kautta Outi Salovaara on ollut erittäin asiantunteva toimija Journalistiliitossa. Henkilönä ollut innostava ja lämminhenkinen – yhteishenkeä luova linkki Journalistiliiton itäisten yhdistysten välillä.”

Päivä Alasuutari, PSSY

“ Alasuutari on osallistunut yhdessä Kalevan pääluottamiehen kanssa useisiin Kalevassa läpi käytyihin yt-neuvotteluprosesseihin. Alasuutarin ote neuvotteluissa on ollut rakentava ja ratkaisukeskeinen.”

Alpo Merilä, PSSY

“ Alpo Merilä on toiminut useissa Suomen journalistiliiton valiokunnissa. Alueellisesti Merilä on ollut aktiivinen PSSY:n jäsen. Niitä, jotka tarttuvat asioihin ja hoitavat homman. Hän on myös aina ja kaikkialla valmis keskustelemaan journalismista, sananvapaudesta ja median roolista demokratiassa.”

Mari Rakkolainen, HSJ

“ Toiminut Journalistiliiton toimitusosaston pääluottamusmiehenä Kustannusosakeyhtiö Otavassa yli kymmenen vuoden ajan. Rakkolainen on edustanut sekä yleisen kirjallisuuden että oppimisen palveluiden kustannustoimittajien ja graafikoiden laajaa ja monitarpeista joukkoa väsymättömästi, intohimoisesti ja tavoitteellisesti.”