Uutiset / 29.01.2024

Journalistiliitto hakee päätoimittajaa ja viestinnän johtajaa

Journalistiliitto on aloittanut Journalisti-lehden päätoimittajan haun. Lehden johtamisen lisäksi tehtävänä on johtaa liiton viestintää. Edellinen päätoimittaja Maria Pettersson irtisanoutui joulukuussa.

Liitto etsii tehtävään kunnianhimoista ammattilaista, joka haluaa osallistua suomalaisen journalismin ja media-alan kehittämiseen.  Valittavalta odotetaan kokemusta ja näkemystä journalismista sekä viestinnän osaamista. Myös Journalistiliiton toiminnan ja jäsenistön tuntemus ovat eduksi.

Päätoimittajan johtamaan viestintäyksikköön kuuluvat kuvassa näkyvät Journalistin viisihenkinen toimitus ja liiton tiedottaja. Päätoimittaja kuuluu Journalistiliiton toimiston johtoryhmään.

Haku on avoinna 18. helmikuuta asti.

Lue hausta tarkemmin täältä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.