Uutiset / 29.01.2024

Journalistiliitto hakee päätoimittajaa ja viestinnän johtajaa

Journalistiliitto on aloittanut Journalisti-lehden päätoimittajan haun. Lehden johtamisen lisäksi tehtävänä on johtaa liiton viestintää. Edellinen päätoimittaja Maria Pettersson irtisanoutui joulukuussa.

Liitto etsii tehtävään kunnianhimoista ammattilaista, joka haluaa osallistua suomalaisen journalismin ja media-alan kehittämiseen.  Valittavalta odotetaan kokemusta ja näkemystä journalismista sekä viestinnän osaamista. Myös Journalistiliiton toiminnan ja jäsenistön tuntemus ovat eduksi.

Päätoimittajan johtamaan viestintäyksikköön kuuluvat kuvassa näkyvät Journalistin viisihenkinen toimitus ja liiton tiedottaja. Päätoimittaja kuuluu Journalistiliiton toimiston johtoryhmään.

Haku on avoinna 18. helmikuuta asti.

Lue hausta tarkemmin täältä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.