Uutiset / 04.09.2019

Journalistiliitto hakee juristia

Edunvalvontayksikköömme palkataan vakituiseen työsuhteeseen juristi, jolla on kyky sekä hyvin itsenäiseen työhön että toimintaan tiiviissä ryhmässä. Erityisvastuualueena tehtävääsi kuuluvat MTV Uutisten ja Yleisradion freelancereiden työehtoasiat, työelämä- ja tasa-arvokysymykset sekä pätkätyön erityiskysymykset. Lisäksi osallistut yksikön yhteisiin tehtäviin, kuten työehtopäivystyksiin. Edellytämme hakijalta oikeustieteen maisterin/kandidaatin tutkintoa. Lisäksi arvostamme media-alan ja ammattijärjestöjen toiminnan tuntemusta sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 16.9.2019 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@journalistiliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, puh. 050 534 2485 (puhelinajat pe 6.9. klo 13-15 ja to 12.9. klo 8.30-10.30) ja sähköposti petri.savolainen@journalistiliitto.fi.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.