Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Journalistiliitto hakee juristia

Edunvalvontayksikköömme palkataan vakituiseen työsuhteeseen juristi, jolla on kyky sekä hyvin itsenäiseen työhön että toimintaan tiiviissä ryhmässä.

Erityisvastuualueena tehtävääsi kuuluvat MTV Uutisten ja Yleisradion freelancereiden työehtoasiat, työelämä- ja tasa-arvokysymykset sekä pätkätyön erityiskysymykset. Lisäksi osallistut yksikön yhteisiin tehtäviin, kuten työehtopäivystyksiin.

Edellytämme hakijalta oikeustieteen maisterin/kandidaatin tutkintoa. Lisäksi arvostamme media-alan ja ammattijärjestöjen toiminnan tuntemusta sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 16.9.2019 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@journalistiliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, puh. 050 534 2485 (puhelinajat pe 6.9. klo 13-15 ja to 12.9. klo 8.30-10.30) ja sähköposti petri.savolainen@journalistiliitto.fi.