Uutiset / 10.12.2018

Journalistiliiton valtuusto kokoontuu 12.–14.12.2018

Journalistiliiton valtuusto kokoontuu 12.–14.12.2018 Helsingin Paasitornissa. Valtuuston järjestäytymiskokouksessa valitaan liitolle puheenjohtaja ja hallitus seuraavalle nelivuotiskaudelle. Lisäksi linjataan toimintaa valtuustokauden talous- ja toimintaohjelmalla. Uusi hallitus aloittaa toimikautensa 1.1.2019. Seuraamme kokouksen kulkua tiedotuskanavissamme tiiviisti: https://twitter.com/Journ_liitto #sjlvaltuusto https://www.facebook.com/Journalistiliitto https://tapahtumat.journalistiliitto.fi/syysvaltuusto2018

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.