Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Graafinen kuva: Huutomerkkejä puhekuplassa. Grafisk bild: utropstecken i en pratbubbla.

Freelancer: Vastaa työmarkkinatutkimukseen – autat liittoa kehittämään edunvalvontaasi

Journalistiliiton työmarkkinatutkimus liiton freelance-jäsenille on käynnistynyt. Tutkimuksessa kysytään freelancerien ansioista ja töistä vuonna 2022.

Kysely ja linkki siihen on lähetetty vastaajille sähköpostilla. Tutkimuksen lähettäjänä näkyy ”tutkimus@kantar.fi” ja viestin otsikkona on ”KUTSU: Journalistiliiton freelancertutkimus 2023”.

”Haluamme tietää mahdollisimman monen freelancerin tilanteesta, jotta voimme entistä paremmin tehdä työtä edunvalvonnan kehittämiseksi”, sanoo Journalistiliitossa itsensätyöllistäjien ja freelancerien asioita hoitava juristi Eveliina Tuominen.

Ensimmäistä kertaa liiton uusimman jäsenyhdistyksen, Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET:n jäsenet pääsevät vastaamaan liiton työmarkkinatutkimukseen.

Jos olet freelancer ja työskentelet joko verokortilla, yrittäjänä tai työsuhteessa, vastauksesi on erittäin tärkeä ja pyydämme, että vastaat tutkimukseen.

Käytännön toteutuksesta vastaa Kantar Public Oy. Kysely on avoinna vielä kesän ajan.

Edellisen, keväällä 2021 tehdyn kyselyn tuloksista tässä uutisessa.

Uutista muutettu 7.6., laitettu tieto kyselyn jatkumisesta kesän yli.