Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Freelance-journalistin oppaasta uusi painos

Paljonko pitäisi laskuttaa? Verokortilla vai osakeyhtiönä? Mitä kannattaa tietää tekijänoikeuksista? Mistä voi hakea apurahoja? Mistä free-työssä on kyse? Näihin ja moniin muihin olennaisiin kysymyksiin vastaa Heikki Jokisen kirja Vapauden valtakunta. Freelance-journalistin opas.

Alun alkaen vuonna 2014 ilmestyneestä oppaasta julkaistiin vastikään kauttaaltaan uudistettu toinen painos.

Opas on postitettu liiton freelance-jäsenille.

Jos olet liiton freelance-jäsen, etkä kuitenkaan ole saanut opasta, voit tilata sen ilmaiseksi osoitteesta mari.metsikko (at) journalistiliitto.fi.

Muutkin kuin free-jäsenemme voivat tilata kirjan toimistoltamme hintaan 30 euroa. Ota siinäkin tapauksessa yhteys: mari.metsikko (at) journalistiliitto.fi.

Oppaan kirjoittaja Heikki Jokinen on toiminut vapaana toimittajana vuodesta 1986. Hän on toiminut muun muassa Journalistiliiton hallituksen toisena varapuheenjohtajana, Suomen freelance-journalistien puheenjohtajana sekä tekijänoikeusjärjestöjen maailmanjärjestö IFFRO:n hallituksen jäsenenä.