Uutiset / 16.05.2012

Free, vastaa lehdistön ja kirja-alan palkkiokyselyyn!

Edellinen kysely tehtiin syksyllä 2010.

Aikakaus-, asiakas ja yrityslehtiin työskenteleville, sanomalehtiin ja verkkojulkaisuihin tekeville sekä  kirjankustannusyhtiöihin suuntautuneille on omat kyselynsä, joiden lomakkeet löydät tästä tekstistä. Vastaa kysymyksiin kaikkien niiden toimeksiantajien kohdalta, joille olet työskennellyt viimeaikoina. Free-työn ostajille on oma kyselylomakkeensa.

Vastatessasi laske työhön käytettyyn aikaan kaikki työvaiheet ideoinnista alkaen. Kyselyssä yksi työpäivä vastaa 7,5 tuntia.

Vastauksesi on erittäin tärkeä! Kerättävän tiedon avulla hoidamme sinunkin etujesi valvontaa. Ensimmäiset 10 kysymystä ovat kaikissa kolmessa kyselyssä samat, mutta toivottavasti jaksat vastata niihin kaikkiin uudelleen, jotta tilastollinen käsittely on mahdollista.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kaksi sadan euron lahjakorttia sekä kolme kirjapalkintoa. Jos haluat osallistua arvontaan, vastaa lomakkeen lopulla olevaan yhteystietokysymykseen.

Saatuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Vastausaikaa on toukokuun 30. päivään 2012.

 

Aikakauslehdet, asiakas- ja yritysjulkaisut

http://www.webropolsurveys.com/S/5FD3699709E39D5B.par

 

 

Sanomalehdet, kuva- ja tietotoimistot, verkkojulkaisut

http://www.webropolsurveys.com/S/CD643BE63D6C5164.par

 

Kirjankustannustalot

http://www.webropolsurveys.com/S/E792DBB1858788F1.par


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.