Uutiset / 16.05.2012

Free, vastaa lehdistön ja kirja-alan palkkiokyselyyn!

Edellinen kysely tehtiin syksyllä 2010.

Aikakaus-, asiakas ja yrityslehtiin työskenteleville, sanomalehtiin ja verkkojulkaisuihin tekeville sekä  kirjankustannusyhtiöihin suuntautuneille on omat kyselynsä, joiden lomakkeet löydät tästä tekstistä. Vastaa kysymyksiin kaikkien niiden toimeksiantajien kohdalta, joille olet työskennellyt viimeaikoina. Free-työn ostajille on oma kyselylomakkeensa.

Vastatessasi laske työhön käytettyyn aikaan kaikki työvaiheet ideoinnista alkaen. Kyselyssä yksi työpäivä vastaa 7,5 tuntia.

Vastauksesi on erittäin tärkeä! Kerättävän tiedon avulla hoidamme sinunkin etujesi valvontaa. Ensimmäiset 10 kysymystä ovat kaikissa kolmessa kyselyssä samat, mutta toivottavasti jaksat vastata niihin kaikkiin uudelleen, jotta tilastollinen käsittely on mahdollista.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kaksi sadan euron lahjakorttia sekä kolme kirjapalkintoa. Jos haluat osallistua arvontaan, vastaa lomakkeen lopulla olevaan yhteystietokysymykseen.

Saatuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Vastausaikaa on toukokuun 30. päivään 2012.

 

Aikakauslehdet, asiakas- ja yritysjulkaisut

http://www.webropolsurveys.com/S/5FD3699709E39D5B.par

 

 

Sanomalehdet, kuva- ja tietotoimistot, verkkojulkaisut

http://www.webropolsurveys.com/S/CD643BE63D6C5164.par

 

Kirjankustannustalot

http://www.webropolsurveys.com/S/E792DBB1858788F1.par


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.