Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Emmi Nuorgam työskentelee freelancerina ja kirjoittaa blogia. Hän liittyi Journalistiliittoon syksyllä 2016. Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen

Emmi Nuorgam: ”Halusin tunteen siitä, että apua voi saada jostain”

”Liityin Journalistiliiton jäseneksi sen jälkeen, kun tein blogiini vaikuttajamarkkinointiyhteistyön Atrian kanssa. Tekstissä oli aika provosoiva otsikko, ’Vierailu broileritilalla pakotti luopumaan ehdottomuudesta’. Sain paljon kritiikkiä etenkin siitä, etteivät ihmiset heti hoksanneet, että kyse oli kaupallisesta yhteistyöstä.

Atria-kirjoituksen vastaanotto yllätti minut totaalisesti. Bloggaajana olin yksin kaiken some-vihan keskellä. Aloitin miettiä, että ehkä kannattaisi liittyä johonkin liittoon. Ikinä ei voi tietää, mistä joku kauhea some-kohu alkaa. Halusin tunteen siitä, että apua voi saada jostain, jos sitä tarvitsee. Myös blogiskene tarvitsisi edunvalvontaliiton, josta kysyä apua, kun on tekemässä sopimuksia tai miettii, mitä omat oikeudet ovat.

Journalistiliiton jäsenenä olen ollut mukana Journalismin päivässä. Journalistia luen aina, kun se ilmestyy. Se on yksi parhaista lehdistä, joita minulle kotiin tulee.

Sen enempää en onneksi ole palveluita vielä tarvinnut.”

Teksti: Marja Honkonen