Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Elokuva- ja tv-tuotannon tes-neuvottelut alkaneet

Elokuva ja tv-tuotantoa koskevan työehtosopimuksen neuvottelut ovat alkaneet tänään 5.12. Työehtosopimus umpeutuu joulukuun lopussa. Journalistiliitto neuvottelee siitä yhdessä Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen kanssa. Työnantajia neuvotteluissa edustaa Palvelualojen työnantajat Palta ry.

Journalistiliitto ja Teme ovat laatineet tavoitteita yhdessä taustaryhmien kanssa viime kuukausien aikana.  ”Muutoksia haetaan kirjauksiin, joilla voidaan parantaa työhyvinvointia ja työssäjaksamista”, sanoo Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

”Kuluneen sopimuskauden aikana työssäjaksaminen on ollut keskiössä. Sopijaosapuolet ovat yhteisesti edistäneet alan työturvallisuutta ja toimialalle valmistui työturvallisuusopas marraskuussa”, kertoo Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton toiminnanjohtaja Karola Baran.

Journalistiliitto ja Teme korostavat, että liitoilla on halua kehittää työnantajaliitto Paltan kanssa työehtosopimusta, toimialaa ja sen työskentelyedellytyksiä tavalla, joka työntekijöiden työssäjaksamisen kannalta kestävällä pohjalla.

 

Lisätietoja:

Petri Savolainen, edunvalvontajohtaja, Journalistiliitto, puhelin: 050 534 2485

Karola Baran, toiminnanjohtaja, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto, puhelin: 040 0142050