Uutiset / 11.02.2022

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisöpalkinnon saajaa

Nyt on aika ehdottaa palkittavaa liiton jäsentä. Liitto jakaa vuosittain Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnot ansioituneille jäsenilleen. Palkittavat valitaan jäseniltä, yhdistyksiltä ja osastoilta tulleiden ehdotusten pohjalta. Journalistiliiton kevätvaltuustossa 19.-20.5.2022 jaetaan vuoden 2021 Järjestötekopalkinto sekä Työyhteisötekijäpalkinto. Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus. Viimeinen esitysten jättöpäivä on perjantai 11.3.2022. Esitykset lähetetään osoitteeseen kira.narhi (at) journalistiliitto.fi Ehdotusten hyviin perusteluihin kannattaa panostaa. Vuosittain jätetään esityksiä, joissa on vain palkittavan nimi ja pari lausetta. Tarkat perustelut ovat tarpeen, sillä palkinnon myöntäjät eivät välttämättä tunne esitettäviä henkilöitä tai heidän ansioitaan.   Järjestötekopalkinto Liiton hallitus voi myöntää tunnustuspalkinnon vuosittain yhdelle tai useammalle liiton jäsenelle erityisen ansiokkaasta järjestöteosta. Palkinnon saajina voi olla useampia samassa yhteydessä ansioituneita jäseniä. Kokonaisharkinnan perusteella palkinto voidaan myöntää myös pitkän uran aikana tehdyistä useista järjestöteoista. Lisäksi voidaan jakaa kunniamainintoja.   Työyhteisötekijäpalkinto Liiton hallitus voi myöntää tunnustuspalkinnon yhdelle tai useammalle – luottamusmiehelle ansiokkaasta luottamusmiestyöstä ja/tai – työsuojeluvaltuutetulle työhyvinvoinnin edistämisestä ja/tai – osastoaktiiveille, työntekijöiden tai työnantajan edustajille, jos he ovat yhdessä saaneet kehitystä aikaiseksi   Lisätietoja: Kira Närhi, johdon assistentti, 040 566 1852  

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.