Uutiset / 13.01.2015

Av-kääntäjät neuvottelivat mm. soveltamisalasta

Alun perin yritykset sekä Suomen Journalistiliitto ja Akavan Erityisalat sopivat, että neuvottelut päättyvät joulukuun lopussa. Osapuolet ovat yhdessä sopineet neuvotteluajan jatkamisesta tammikuun loppuun. Osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että neuvottelut on tarkoitus saada päätökseen tämän kuun loppuun mennessä.

Neuvotteluissa on käsitelty työehtosopimuksen soveltamisala. Tänään neuvoteltiin palkoista, joista neuvotteluja jatketaan ensi viikolla.

Lisätietoja:

Petri Savolainen

edunvalvontajohtaja, Suomen Journalistiliitto

050 534 2485 / petri.savolainen (at) journalistiliitto.fi

Helena Lamponen

edunvalvontayksikön päällikkö, Akavan Erityisalat

0201 235 352 / helena.lamponen (at) akavanerityisalat.fi 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.