Uutiset / 29.01.2016

Apurahat jaossa Noda16&Tutki!2016 -konferenssiin

Jokesin tiedote 29.1.

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö julkistaa haettavaksi apurahat Noda16&Tutki!2016 –konferenssiin osallistumiseen. Konferenssi järjestetään Helsingissä 22.–23. huhtikuuta. 

Apurahahaku päättyy 19. helmikuuta 2016 kello 17.00, jolloin apurahahakemuksen tulee olla jätetty säätiön sähköiseen apurahajärjestelmään. Järjestelmästä tulostettava sitoumuslomake tulee postittaa allekirjoitettuna säätiön toimistolle 26. helmikuuta mennessä. Valitse apurahajärjestelmässä käyttökohteeksi seminaariapuraha.

Apurahoja myönnetään hakemuksen perusteella seminaarin osallistumismaksuun, matkakuluihin ja majoitukseen. Taksimatkoja tai oman kotikaupungin matkakuluja ei korvata ja majoituskuluja korvataan 100 euroon asti yöltä.

Apurahanhakijan Kopiosto-valtakirjan tulee olla jätetty Journalistiliitolle. Alle 500 euron apurahoista ei tule karenssia Jokesin muihin apurahoihin.

Jokesin apurahajärjestelmä löytyy osoitteesta https://www.aspicore-asp.net/jokes/.

Lisätietoa seminaarista: http://noda2016.fi/index.php

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö, Siltasaarenkatu 16, 7. krs  00530 Helsinki

Lisätietoa säätiön asiamieheltä, puh. 050 5513961, toimisto(at)jokes-saatio.fi.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.