Uutiset / 13.10.2016

Apurahalla Brysseliin?

Brysselin opintomatkaan parlamentti myöntää matka-apurahan, joka kattaa matkakulut ja majoituksen. Toimittajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan EU-koulutukseen Brysselissä myös median omalla kustannuksella.

Lyhyt vapaamuotoinen hakemus tulisi lähettää sähköpostitse osoitteella niina.saloranta@europarl.europa.eu viimeistään maanantaina 17. lokakuuta 2016.

Kirjaa hakemukseesi:

  • yhteystiedot: nimi, media/freelance, osoite, puhelinnumero, sähköposti
  • perustelut, miksi juuri sinun pitäisi päästä perehtymään EU-asioihin
  • jos olet freelance-toimittaja, kerro mille medialle työskentelet
  • kerro myös, oletko aiemmin ollut tutustumassa parlamenttiin (tai muihin EU-toimielimiin) Brysselissä tai Strasbourgissa.

 Lisätietoja: Niina Saloranta, puh. 09 - 6220 4521, gsm 040 720 5025 niina.saloranta@europarl.europa.eu


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.