Uutiset / 22.10.2010

YOT:n pääluottamusmiehen vaali ja FAO:n luottamusmiesten vaali marraskuussa

Jos asetettuja ehdokkaita on useampia, toimitetaan postiäänestys viikolla

46 eli 5.11 - 21.11.2010 ja tulos julistetaan 24.11. heti ääntenlaskun jälkeen. YOT:n pääluottamusmiehen ja FAO:n luottamusmiesten toimikausi alkaa 1.1.2011.

 

YOT:n luottamusmiesten vaali lykkääntyy alkuvuodelle 2011

 

Muiden luottamusmiesten osalta vaali lykkääntyy helmikuulle 2011, jolloin uusien luottamusmiespiirien mukaiset luottamusmiesten toimikaudet alkaisivat 1.3.2011. Vaalin aikataulusta tiedotetaan vuodenvaihteen jälkeen.

 

Miksi muiden luottamusmiesten vaali siirtyy ensi vuodelle?

 

Yleisradion uusi organisaatio 1.1.2011 lähtien tulee aiheuttamaan muutoksia myös luottamusmiespiireissä. Näiden muutosten vaikutuksista ja jäsenten sijoittumisesta uuteen organisaatioon ei ole vielä varmaa tietoa. Vasta yt-neuvottelujen päätyttyä tiedämme varmuudella mihin kukin uudessa organisaatiossa sijoittuu.

 

Vaaliohjesäännön mukaan luottamusmiesvaalit on pidettävä kerran kahdessa vuodessa marraskuun loppuun mennessä. Tarvittaessa vaali voidaan pitää muunakin ajankohtana YOT:n hallituksen niin päättäessä. YOTn hallitus päätti kokouksessaan 14.10.2010, että vaaleja lykätään Ylen organisaatiomuutoksen takia.

 

 

Lisätietoja:

 

Nina Wessberg / puheenjohtaja

keskusvaalilautakunta

 

(09) 1480 5110 tai +358 40 860 3867

nina.wessberg@yle.fi

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.