Uutiset / 01.07.2011

Ylen uutisten yt-neuvottelut etenivät kesäkuussa

Internetin osalta tehtäväkuvamuutoksista on sovittu ja neuvottelu voitiin päättää. Uutisten osalta päivittäisen uutistoiminnan päälliköt on valittu, uusista tehtävänkuvista on sovittu ja kaikki uutisten henkilöt sijoittuvat jatkossakin uutistoimintaan.

Näin voitiin neuvottelu myös uutisten osalta päättää. Uutisten päivittäisen uutistoiminnan päälliköiksi nimitetään Ulla-Maija Hamunen, Petri Jauhiainen, Timo Huovinen ja varapäälliköksi Petteri Löppönen.

Uusi toimintamalli otetaan käyttöön loka-marraskuussa.

Uutis- ja ajankohtaistuotannossa neuvottelut jatkuvat sovitun mukaisesti 23.8.

Edellisessä neuvottelussa 8.6. yt-prosessi päätettiin Intaken osalta (toimihenkilöitä).

Pike
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Pirkko Epstein
YOT:n pääluottamusmies
RPAs huvudförtroendeman


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.