Uutiset / 17.10.2011

Ylen ohjelmatyöntekijöiden tes-neuvotteluissa selvitetään raamisopimukseen liittymistä

Tes-neuvottelukunnat kokoontuivat taas tänään Etelärantaan neuvottelemaan. Neuvotteluissa käytiin 13.10.2011 syntynyttä raamisopimusta pääpiirteittäin läpi. EK:n työmarkkinavaliokunta kokoontuu käsittelemään asiaa tänään klo 15 ja Journalistiliiton hallitus on koolla torstaina 20.10. klo 10.15. Molemmilla puolilla neuvottelupöytää linjattaneen, millä edellytyksillä raamiratkaisuun liittymisestä voidaan jatkaa keskusteluja.

Seuraava tes-neuvottelutapaaminen on sovittu maanantaille 24.10. klo 17.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.