Uutiset / 23.04.2010

Yleisradion tes-neuvottelut alkoivat

Yleisradion aikapalkkaisten työehtosopimusneuvottelut alkoivat tänään perjantaina 23.4.2010 klo 9. Ensimmäisessä neuvottelussa käytiin läpi yleistä työmarkkinatilannetta, jonka jälkeen keskusteltiin Yleisradion tilanteesta ja työehtosopimuksesta sekä muutostarpeista yleisesti.

Tekstiesitysten käsittely jatkuu ensi viikolla täsmennettyjen neuvotteluesitysten saamisen jälkeen ja kommentoinnille varatun ajan jälkeen.

Yhteisiä tes-tavoitteita löytyi työn terveellisyydestä sekä työssä jaksamisen edistämisestä. Kuitenkaan konkreettisiin teksimuutosesityksiin ei vielä tässä vaiheessa menty kovin syvälle. Seuraava neuvotelu sovittiin pidettävän vappuaattona 30.4.2010 klo 10 alkaen.

Marianne Leskinen
YOT:n tes-neuvottelukunnan sihteeri


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.