Uutiset / 26.08.2016

Yle keskittämässä terveyssisältöjä Pasilaan

Ylen asiaohjelmia tuottava Yle Asia aloittaa yt-neuvottelut terveysohjelma Akuutin toimituksen kanssa. Elokuun lopulla alkavat neuvottelut koskevat kahdeksaa henkilöä eli Akuutin koko toimitusta.

Yle suunnittelee terveyssisältöjen keskittämistä Pasilaan ensi vuoden alkupuolella. Tähän asti Akuuttia on tehty Oulussa.

Yt-kutsun mukaan osalle tiimiä töiden jatkuminen voi olla mahdollista, jos nämä muuttavat Oulusta Helsinkiin.

Ylen pääluottamusmies Pirkko Epstein toivoo, että Akuuttia voisi tehdä myös Oulusta etänä.

"Akuutin tiimillä on Ylen paras terveysalan asiantuntemus ja hyvät verkostot, joita ei kannata heittää hukkaan. Olisi täysin mahdollista tehdä edelleen terveyssisältöjä Oulusta käsin”, Epstein sanoo.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.