Uusimmat

Yhteystietojen päivitys uudella jäsennumerolla!

Kirjautuminen liiton jäsentietojärjestelmään pankki- ja yhteystietojen antamiseksi vaatii uuden jäsennumeron, joka on uudessa pressikortissa.

Journalistiliitto kerää mahdollisen lakon ja mahdollisen työsulun piiriin joutuvilta lehdistön alan jäseniltä pankkiyhteystietoja sekä yksityisiä sähköpostiosoitteita.

Tätä varten nämä jäsenet ovat saaneet joko sähkö- tai kirjepostina toimintaohjeen sekä verkko-osoitteen, jossa kirjautuminen ja tietojen antaminen tapahtuu.

Tiistaina 14.5. ilmeni jonkin verran tapauksia, joissa kirjoutuminen ei onnistunut. Yleisin syy tähän oli, että jäsen on yrittänyt käyttää käyttäjätunnuksena vanhentunutta jäsennumeroaan.

"Kirjoittakaa jäsennumeroksi uudessa, tänä vuonna saamassanne pressikortissa oleva numero", jäsenrekisteri neuvoo.

Lisäksi jäsenrekisteri neuvoo olemaan tarkkana annetun linkkiosoitteen kirjoittamisessa ja kopioimisessa. Jos linkki poikkeaa oikeasta, yhdistäminen oikeaan osoitteeseen ei onnistu.

Joillakin on ollut ongelmia myös salasanan kanssa. Salasanan perusmuoto on syntymäajan kirjoittaminen muotoon ppvvkk (esimerkiksi 2.11.1954 = 021154). Jos jäsen kuitenkin on aikaisemmin kirjautunut verkkosivujen jäsenalueelle ja siinä yhteydessä tai muutoin vaihtanut salasanansa, tulee hänen nyt käyttää syntymäajan sijasta tätä uutta salasanaa.

Jos salasana on unohtunut tai kadonnut, jäsenen on pyydettävä uusi salasana jäsenrekisteriltä. Tämä tapahtuu soitettamalla liiton keskuksen (puhelin 09 – 6122 330) kautta jäsenrekisteriin, palveluaika klo 9-15.