Uusimmat

Virkistysstipendit jäsenten haettavissa

Journalistiliito julistaa haettaviksi 35 virkistysstipendiä Saariselälle ja Vierumäelle. Jaossa korostuvat jäsenyyden kesto, sosiaaliset ja taloudelliset syyt sekä ay-aktiivisuus.

Virkistysstipendien hakijoille myönnetään joko 7 vuorokauden maksuton oleskelu liiton Tunturimajalla Saariselällä (30 kpl) tai maksuton osaviikko-oleskelu Vierumäellä (5 kpl); osaviikko on joko maanantaista perjantaihin 4 vuorokautta tai perjantaista maanantaihin 3 vuorokautta.

Majoituksen lisäksi maksetaan matkakulut yleisiä kulkuneuvoja käyttäen tai omalla autolla matkustettaessa 24 snt/km. Stipendi tulee käyttää vuoden 2014 aikana lomatalojen sesonkiaikojen ulkopuolella.

Tarkemmat tiedot kohteista löytyvät liiton kotisivuilta www.journalistiliitto.fi kohdasta Jäsenpalvelut/Lomapaikat.

Tunturimajastipendin voi vaihtaa lomaviikkoon Vierumäen lomatalossa, mikäli Vierumäellä on vapaita viikkoja jäljellä. Jos stipendinsaaja ottaa mukaansa perheenjäseniä Vierumäelle, heidän osaltaan laskutetaan 30 euroa/hlö/vko, kuitenkin enintään 100 euroa. Saariselällä perheenjäsenet maksavat normaalin perheenjäsenen majoitusmaksun.

NÄIN HAET:

Stipendiä haet helpoimmin täyttämällä sähköisen lomakkeen. Se löytyy myös kohdasta Jäsenpalvelut/Lomakkeet

Stipendiä voi myöshakea paperilomakkeella, jonka saa pyytämällä liiton toimistosta, puhelin 09 – 6122 330 ja SJL:n kotisivujen www.journalistiliitto.fi lomakkeet -linkin takaa.

Hakuaika päättyy 21.10.2013 klo 16, jolloin hakemusten on viimeistään oltava liiton toimistossa, os. SJL, Siltasaarenkatu 16, PL 252, 00531 Helsinki.

Myöntämispäätöksiä tehtäessä otetaan huomioon seuraavat seikat: hakija ollut liiton varsinaisena jäsenenä kolme vuotta, ja stipendi voidaan myöntää korkeintaan kerran viidessä vuodessa. Muita huomioon otettavia seikkoja ovat sosiaaliset ja taloudelliset perusteet, toiminta liiton luottamustehtävissä sekä työkyvyn ylläpitäminen.

Hakijoita kehotetaan yksilöimään käyttämänsä perustelut riittävän tarkasti hakemusta täyttäessään.

Tiedustelut: taloussihteeri Annamari Schildt, puh. 044 500 0013 (ma-to).