Uusimmat

Vierumäelle mahtuu mahtavasti, varaa oma lomasi!

Vierumäen lomahuoneistoissa on yhä tarjolla runsaasti vapaita jaksoja marraskuusta aina toukokuulle 2012 asti.

Journalistiliitolla on Vierumäellä kaksi kuuden hengen huoneistoa käsittävä lomatalo, jossa on juuri päättyneen ennakkovarauskauden jälkeen vielä reilusti koko- ja osaviikkoja vapaina. Ensimmäisiä niistä voi varata jo marraskuulle. Viimeiset ovat toukokuussa 2012.

Jatkuvasti päivittyvä lista vapaista jaksoista on tämän sivuston jäsensivuilla kohdassa lomapaikat/Vierumäki. Vapaista kokonaisista viikoista jäsen voi varata myös maanantaista perjantaihin kestävän osaviikon tai perjantaina alkavan pitkän viikonlopun.

Osaviikon vuokra on ajankohdasta riippuen 185-221 euroa ja pitkän viikonlopun 240-283 euroa. Kokonaisen viikon vuokra on 370-495 euroa. Korkeimmat vuokrat koskevat talvisesonkia 16.12.-30.3.

 

Tiedusteluihin vastaa ja varauksia hoitaa Journalistiliiton toimistossa taloussihteeri Annamari Schildt, jonka tavoittaa maanantaista torstaihin numerosta 044-500 0013. Sähköpostiosoite on annamari.schildt@journalistiliitto.fi

Kummassakin huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja makuuparvi, olo/takkahuone, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja suihkuhuone, ajanmukaiset kodinkoneet sekä muu asumisvarustelu. Toiseen huoneistoista voi tuoda lemmikkieläimiä. Vierumäen alueella on erittäin monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun.