Uutiset / 27.10.2011

Vierumäelle mahtuu mahtavasti, varaa oma lomasi!

Journalistiliitolla on Vierumäellä kaksi kuuden hengen huoneistoa käsittävä lomatalo, jossa on juuri päättyneen ennakkovarauskauden jälkeen vielä reilusti koko- ja osaviikkoja vapaina. Ensimmäisiä niistä voi varata jo marraskuulle. Viimeiset ovat toukokuussa 2012.

Jatkuvasti päivittyvä lista vapaista jaksoista on tämän sivuston jäsensivuilla kohdassa lomapaikat/Vierumäki. Vapaista kokonaisista viikoista jäsen voi varata myös maanantaista perjantaihin kestävän osaviikon tai perjantaina alkavan pitkän viikonlopun.

Osaviikon vuokra on ajankohdasta riippuen 185-221 euroa ja pitkän viikonlopun 240-283 euroa. Kokonaisen viikon vuokra on 370-495 euroa. Korkeimmat vuokrat koskevat talvisesonkia 16.12.-30.3.

 

Tiedusteluihin vastaa ja varauksia hoitaa Journalistiliiton toimistossa taloussihteeri Annamari Schildt, jonka tavoittaa maanantaista torstaihin numerosta 044-500 0013. Sähköpostiosoite on annamari.schildt@journalistiliitto.fi

Kummassakin huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja makuuparvi, olo/takkahuone, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja suihkuhuone, ajanmukaiset kodinkoneet sekä muu asumisvarustelu. Toiseen huoneistoista voi tuoda lemmikkieläimiä. Vierumäen alueella on erittäin monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.