Uutiset / 27.10.2011

Vierumäelle mahtuu mahtavasti, varaa oma lomasi!

Journalistiliitolla on Vierumäellä kaksi kuuden hengen huoneistoa käsittävä lomatalo, jossa on juuri päättyneen ennakkovarauskauden jälkeen vielä reilusti koko- ja osaviikkoja vapaina. Ensimmäisiä niistä voi varata jo marraskuulle. Viimeiset ovat toukokuussa 2012.

Jatkuvasti päivittyvä lista vapaista jaksoista on tämän sivuston jäsensivuilla kohdassa lomapaikat/Vierumäki. Vapaista kokonaisista viikoista jäsen voi varata myös maanantaista perjantaihin kestävän osaviikon tai perjantaina alkavan pitkän viikonlopun.

Osaviikon vuokra on ajankohdasta riippuen 185-221 euroa ja pitkän viikonlopun 240-283 euroa. Kokonaisen viikon vuokra on 370-495 euroa. Korkeimmat vuokrat koskevat talvisesonkia 16.12.-30.3.

 

Tiedusteluihin vastaa ja varauksia hoitaa Journalistiliiton toimistossa taloussihteeri Annamari Schildt, jonka tavoittaa maanantaista torstaihin numerosta 044-500 0013. Sähköpostiosoite on annamari.schildt@journalistiliitto.fi

Kummassakin huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja makuuparvi, olo/takkahuone, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja suihkuhuone, ajanmukaiset kodinkoneet sekä muu asumisvarustelu. Toiseen huoneistoista voi tuoda lemmikkieläimiä. Vierumäen alueella on erittäin monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.