Uusimmat

Vielä yksi järjestökyselykarhu

Journalistiliitto tutkii jäsentensä käsityksiä liiton onnistumisesta tehtävissään. Vastauksia on jo karhuttu sekä sähköpostitse, tekstiviestein että kirjeitse. Nyt on liikkeellä viimeinen kirjekarhu.

Perinpohjainen kyselylomake on lähetetty reilulle tuhannelle liiton jäsenelle. Erikseen tutkitaan toisaalta perusjäsenten, toisaalta liiton päättäjien ja liiton opiskelijajäsenten mielipiteitä. Kysely tehdään nyt kolmatta kertaa, joten se tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella käsitysten muuttumista.

Vaikka lomake on kieltämättä laaja, vastaajien toivotaan paneutuvan siihen huolellisesti. Ilman todellista tietoa jäsenten näkemyksistä liiton on mahdoton arvioida tekemisiään ja onnistumistaan. Tällaista tietoa liitto ei saa mistään muualta kuin kysymällä jäseniltään.

Kyselyyn voi vastata joko palauttamalla lomakkeen postitse tai verkossa. Linkki lomakkeeseen löytyy tästä:

 http://online.tns-global.com/wix/p822085237.aspx

Vastaamiseen tarvitaan ns. käyttäjänimi, joka löytyy lomakkeen yläkulmasta.

Vastauksia ja henkilöitä ei missään vaiheessa tunnisteta tai yhdistetä toisiinsa. Kirjeessä on mukana arpalipuke, jonka palauttaneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista kirjapalkintoa.
 

Jos olet jo vastannut, jätä karhuviestit huomiotta. Karhut on lähetetty kustannussyistä kaikille otokseen osuneille aiemmasta vastaamisesta riippumatta.