Uutiset / 21.03.2011

Vielä yksi järjestökyselykarhu

Perinpohjainen kyselylomake on lähetetty reilulle tuhannelle liiton jäsenelle. Erikseen tutkitaan toisaalta perusjäsenten, toisaalta liiton päättäjien ja liiton opiskelijajäsenten mielipiteitä. Kysely tehdään nyt kolmatta kertaa, joten se tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella käsitysten muuttumista.

Vaikka lomake on kieltämättä laaja, vastaajien toivotaan paneutuvan siihen huolellisesti. Ilman todellista tietoa jäsenten näkemyksistä liiton on mahdoton arvioida tekemisiään ja onnistumistaan. Tällaista tietoa liitto ei saa mistään muualta kuin kysymällä jäseniltään.

Kyselyyn voi vastata joko palauttamalla lomakkeen postitse tai verkossa. Linkki lomakkeeseen löytyy tästä:

 http://online.tns-global.com/wix/p822085237.aspx

Vastaamiseen tarvitaan ns. käyttäjänimi, joka löytyy lomakkeen yläkulmasta.

Vastauksia ja henkilöitä ei missään vaiheessa tunnisteta tai yhdistetä toisiinsa. Kirjeessä on mukana arpalipuke, jonka palauttaneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista kirjapalkintoa.
 

Jos olet jo vastannut, jätä karhuviestit huomiotta. Karhut on lähetetty kustannussyistä kaikille otokseen osuneille aiemmasta vastaamisesta riippumatta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.