Uutiset / 21.03.2011

Vielä yksi järjestökyselykarhu

Perinpohjainen kyselylomake on lähetetty reilulle tuhannelle liiton jäsenelle. Erikseen tutkitaan toisaalta perusjäsenten, toisaalta liiton päättäjien ja liiton opiskelijajäsenten mielipiteitä. Kysely tehdään nyt kolmatta kertaa, joten se tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella käsitysten muuttumista.

Vaikka lomake on kieltämättä laaja, vastaajien toivotaan paneutuvan siihen huolellisesti. Ilman todellista tietoa jäsenten näkemyksistä liiton on mahdoton arvioida tekemisiään ja onnistumistaan. Tällaista tietoa liitto ei saa mistään muualta kuin kysymällä jäseniltään.

Kyselyyn voi vastata joko palauttamalla lomakkeen postitse tai verkossa. Linkki lomakkeeseen löytyy tästä:

 http://online.tns-global.com/wix/p822085237.aspx

Vastaamiseen tarvitaan ns. käyttäjänimi, joka löytyy lomakkeen yläkulmasta.

Vastauksia ja henkilöitä ei missään vaiheessa tunnisteta tai yhdistetä toisiinsa. Kirjeessä on mukana arpalipuke, jonka palauttaneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista kirjapalkintoa.
 

Jos olet jo vastannut, jätä karhuviestit huomiotta. Karhut on lähetetty kustannussyistä kaikille otokseen osuneille aiemmasta vastaamisesta riippumatta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.