Uutiset / 21.05.2010

Veräjänkorva taas Oulun pressin johtoon

Oulun pressiklubi ry piti vuosikokouksen 18.5., ja uusi hallitus on seuraava: puheenjohtaja vuoden tauon jälkeen Maisa Veräjänkorva, Yle, varapuheenjohtaja Arto Veräjänkorva, Yle, taloudenhoitaja Alpo Merilä, Joutsen Media, sihteeri Päivi Kangasniemi, Kolmiokirja, Minna Akimo, Kaleva, ja Jonna Pulkkinen, free.

Jäsenmaksu on edelleen 10 e/v (maksa tilille 549007-237130).

Tiistaina 1.6. klo 16 lähdemme Metsähallituksen vieraaksi istuttamaan puuntaimia ja katsastamaan lisääntyneitä hirvituhoja Utajärven metsiin. Ohjelmassa on myös eväiden nauttimista nuotion ja kosken ääressä.

Ilmoittautuminen sihteerille viimeistään 26.5. paivi.kangasniemi@kolmiokirja.fi. Tervetuloa!


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.