Uutiset / 28.04.2014

Vastaa palkkakyselyyn!

 Jos sait Tns-gallupilta kyselykirjeen,

 
Suomen Journalistiliitto selvittää kahden vuoden välein työsuhteisten jäsentensä palkkausta. Joka toinen vuosi on freelance-ansioiden vuoro.
 
Jos sait kyselykirjeen,  voit vastata siihen joko postitse tai täällä:
 
Kyselykirjeitä on lähetetty joka viidennelle lehdistössä ja joka neljännelle Ylellä työskentelevälle. Pienemmissä ryhmissä, kuten kustannustoimittajat, maikkarilaiset jne, kirje on lähtenyt kaikille. Mitä pienempää ammatti-, työpaikka tms. ryhmää edustat, sitä tärkeämpi vastauksesi on!
 
Kysely koskee huhtikuun palkkoja. Vastaamiseen tarvitset palkkaliuskasi.

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.